Vacature Vrachtwagenchauffeur CE - Deventer Beverwijk


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: IJTG Logistics is een logistieke dienstverlener waar in totaal 330 mensen werkzaam zijn. IJTG heeft diverse vestigingen in Nederland, waaronder in Deventer en het hoofdkantoor is gevestigd in Beverwijk. Het bedrijf bestaat uit vijf bedrijven, waarbij alle transport- en overige taken zijn ondergebracht bij de uitvoerende BV’s: IJSL, IJTK, IJTF en ZE. IJTG Logistics organiseert en voert zelf transport uit van zowel een belangrijke brief tot aan speciaal transport met gewichten boven de 100 ton. IJTG is volop in beweging. Niet alleen vandaag maar zoals gezegd zeker ook in de toekomst. Een toekomst voor ons allemaal. Items als duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit hebben wij allang in ons hart gesloten en zullen dan ook samen met onze ontwikkeling meegroeien!

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Beverwijk

Functieomschrijving:

Als vrachtwagenchauffeur CE met gesloten trailer verzorg je voornamelijk het transport van staal richting de nationale klanten. Deze klanten bevinden zich door het hele land, waardoor je veel zelfstandigheid toegewezen krijgt en veel kilometers maakt. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, aangezien je het visitekaartje bent van het bedrijf. Als vrachtwagenchauffeur CE begint je werkweek normaal gesproken op maandag en eindigt op vrijdag, waarbij overnachtingen voorkomen. In de weekenden ben je in principe vrij. Je dienst start vroeg in de ochtend vanaf de standplaats Deventer.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een goed salaris in salarisschaal D6;Reiskostenregeling;Een uitdagende functie bij een snelgroeiend bedrijf;Een tijdelijk contract op basis van minimaal 36 uur per week;Op termijn is een contract voor onbepaalde tijd mogelijk;Een gezellig team in een informele werksfeer;99% van de weekenden thuis.

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur C

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature