Vacature Vrachtwagenchauffeur C - Kipper Beverwijk


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: IJTG Logistics is een logistieke dienstverlener waar in totaal 330 mensen werkzaam zijn. IJTG heeft diverse vestigingen in Nederland en het hoofdkantoor is gevestigd in Beverwijk. Het bedrijf bestaat uit vijf bedrijven, waarbij alle transport- en overige taken zijn ondergebracht bij de uitvoerende BV’s: IJSL, IJTK, IJTF en ZE. IJTG Logistics organiseert en voert zelf transport uit van zowel een belangrijke brief tot aan speciaal transport met gewichten boven de 100 ton. Tata Steel produceert, bewerkt en distribueert hoogwaardig staal voor producten die het leven vergemakkelijken. Het bedrijf is het op vijf na grootste staalconcern ter wereld. Dit alles gebeurt op een eigen, gesloten, industrieterrein.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Beverwijk

Functieomschrijving:

Als Vrachtwagenchauffeur C Kipper bij IJTK verzorg je het interne vervoer op een gesloten terrein in Beverwijk. Voornamelijk vervoer je machineonderdelen, rollen staal en schroot. Doordat je op gesloten terrein rijdt maak je niet veel kilometers als Vrachtwagenchauffeur C Kipper, maar blijf je in controle van je eigen ritten en kan je rekenen op afwisseling in de werkzaamheden. Tevens ontvang je extra toeslagen door deze omstandigheden, waardoor jij je salaris een boost kan geven. Daarnaast wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken en krijg je verantwoordelijkheid toegewezen voor het uitvoeren van diverse administratieve handelingen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een aantrekkelijk en competitief salaris;Een uitdagende functie bij een snelgroeiend bedrijf;Goede arbeidsvoorwaarden en secundaire voorwaarden; Een contract voor 40 uur per week;Extra toeslagen voor het rijden op eigen terrein;Reiskostenregeling;Interne opleiding mogelijk;Uitzicht op een vaste baan.Werkdagen:Gevarieerde werktijden van 6:00 – 18:00 uur en van 18:00 - 06:00, waarbij je vier dagen op en vier dagen af werkt.

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur C

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature