Voordelen uitzendbureau

Dagelijks brengen uitzendbureaus de vraag naar vacatures en het aanbod van werkzoekenden bij elkaar. Ben je op zoek naar werk? Dan kun je je inschrijven bij een uitzendbureau als werkzoekende. Hier kom je terecht in een cv-database. Wanneer een werkgever een vacature plaatst bij het uitzendbureau, zal het bureau op zoek gaan naar geschikte kandidaten. Het uitzendbureau vormt als het ware een grote verzamelplaats van vacatures en CV's. Daarnaast biedt een uitzendbureau vaak ondersteuning aan kandidaten bij sollicitaties.

Bij een uitzendbureau zijn diverse soorten vacatures te vinden. Deze zijn allang niet meer 'uitsluitend' tijdelijk van aard. Vroeger lag de nadruk meestal op de korte, flexibele en tijdelijke banen. Als starter op de abreidsmarkt heb je voordeel dat je in een korte periode veel werkervaring kan opdoen. Je werkt bij verschillende bedrijven en kunt zo een mooi cv opbouwen.

Tegenwoordig biedt een uitzendbureau meerdere diensten:
Uitzenden: Vaak tijdelijke klussen van enkele dagen tot aan een paar maanden. Ideaal voor starters.
Detacheren: Vaak voor langere klussen (tot ongeveer een half jaar)
Payroll: Waarbij de opdrachtgever de kandidaat zelft heeft gevonden en onderbrengt bij een uitzendbureau: lees meer hier
Werving- en Selectie: Contracten die rechtstreeks met de opdrachtgever worden afgesloten. Het uitzendbureau regelt hier alleen de werving en selectie voor de opdrachtgever

Inschrijven Uitzendbureau Beverwijk

In Beverwijk zijn diverse uitzendbureaus gevestigd waar je je direct kunt inschrijven. Dit kan meestal online maar soms wil het uitzendbureau ook persoonlijk kennis maken. Neem in dat geval altijd je cv mee.

Vind hier een overzicht van uitzendbureaus in Beverwijk.